Ideen til denne boka kom da jeg hadde behov for å finne steder jeg kunne gå i marka med vogn på vinteren. Man anbefales jo ikke å bruke pulk før barnet er noen måneder. Andre er kanskje ikke så glade i å gå på ski, eller har ryggproblemer, liker å gå tur med hunden til fots eller andre ting. Uansett så er det kjekt å vite hvor man kan bevege seg på brøytede veier om vinteren! Boka endte opp som en sommerbok, det er derfor kanskje litt vanskelig å se ved første øyekast om turene også er til vinterbruk. Her kommer derfor en liten hjelpsmiley

Her er veien brøytet:

Østmarka: Øvresaga s. 20, Vangen s. 27, Skjelbreia s. 30, Sandbakken s. 32, Turvei fra Østmarksetra til Rustadsaga se s. 59, Mariholtet s. 64.

NB! Skiforeningen har snøkanoner ved Skullerudstua. Flott se\ted for nybegynnere på ski!

Lillomarka: Sørskogen s. 78, Lilloseter s. 80, Linderudkollen s. 81, Sinober s. 81, Trollvannstua s. 81.

NB! Grefsenkollen skisenter ved Trollvannstua. Se s. 101 i boka.

Nordmarka og Bærumsmarka: Ullevålseter s. 108, Skjennungstua s. 108, Finnerud s. 108, Kobberhaughytta s. 109, Kikut s. 109, Tryvannstua s. 122, Runde ved Bogstad s. 130, Østervann s. 140, Brunkollen s. 140 (+ Sæteren gård s. 24.)

NB! Alpinanlegget på Tryvann s. 125, Øvresetertjern på oversiden av Frognerseteren brukes til Skikurs av Skiforeningen se s. 125. Korketrekkeren – den gamle bob-banen som brukes til aking – leie av kjelker ved Frognerseteren.

Annet: Se også vinteraktiviteter s. 191 – 193, Mat på tur s. 174-177, Besøksgårder osv s. 194-197. Og ellers aktivitetskalenderen på denne siden.